eenzijdig ongeval tussen raalte en wijhe

Een nog onbekend persoon is woensdag op onverklaarbare wijze met zijn auto tot stilstand gekomen tegen een lantaarnpaal langs de Wijheseweg. De bestuurder reed rond de klok van 14.30 uur in de richting van Wijhe, toen hij ter hoogte van Broekland de macht over het stuur moet zijn verloren. Bij het ongeval waren geen andere verkeersdeelnemers betrokken, meldt RegioSalland.

De bestuurder zat nog in de auto toen brandweer, politie en ambulance ter plaatse kwamen. Hoewel de automobilist zelf uit de auto kon komen, is de bestuurder voor onderzoek mee naar het ziekenhuis in Zwolle genomen. Of en hoe ernstig gewond de automobilist is, is nog niet bekend. Naar de precieze oorzaak van het ongeval zal ongetwijfeld een onderzoek worden ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.