een dropsleutel van leo pelgrom vastgoed

Thamy ter Beek heeft tijdens de jaarmarkt in Olst precies goed geraden hoeveel dropsleutels er in een pot zaten. Zij is daarmee winnaar geworden van al die dropsleutels. De actie was opgezet onder de leus ’Leo Pelgröm Vastgoed de sleutel naar uw nieuwe huis’. Leo Pelgröm zelf deelde de prijs uit.

De Olster Jaarmarkt was 19 september. En natuurlijk waren er nog veel meer prijswinnaars. Een andere wedstrijd was ‘Ken uw omgeving’. Deelnemers moesten aangeven in welke plaats de zes foto’s waren genomen die hen werden voorgelegd. De drie prijswinnaars hebben een boekenbon gekregen. De eerste prijs was voor Megan Diks, de tweede prijs voor mevrouw Grobbe en de derde prijs ging naar mevrouw Boschman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.