een avondje ongecompliceerd flirten

Het vierde Starterscafé van Rabobank Salland stond maandag in het teken van zakelijk flirten. Saskia Paulissen nam de 150 aanwezigen mee in de ‘Grote Flirten Doe Je Zo Show’. Het was een wervelende one-woman show. Vier hilarische typetjes leerden het publiek op humoristische wijze de vier elementen van het flirten: Uit de comfortzone, non-verbale communicatie, inlevingsvermogen en onbevangenheid.

Lui achterover zitten was er niet bij deze avond. Het was een spoedcursus samenleven en samenwerken. Ook werd het publiek nog mee teruggenomen naar de oorsprong. Op hilarische wijze werd het verschil tussen mannen en vrouwen duidelijk gemaakt. De ondernemers konden volop ervaren, zien, voelen en beleven. Door mensen in verbinding te brengen, ontstond er iets moois. Na de enerverende mini-workshop kon iedereen het geleerde direct in praktijk brengen bij de netwerkborrel. De deelnemers weten nu: Flirten? Dat doe je zo!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.