de kort klimt in de pen voor boetelerveld

Raaltenaar Hans de Kort heeft weer een open brief gestuurd naar minister Gerda Verburg met betrekking tot het Boetelerveld. Aanleiding voor de brief was het verzoek van Gedeputeerde Staten aan Verburg, om de bescherming van ’t Boetelerveld uit te stellen.

De Kort vraagt Verburg dringend het verzoek van Gedeputeerde Staten van Overijssel af te wijzen en komt daarvoor met vijf redenen. “Wellicht zijn mensen het eens met mijn argumenten en wenst hij/zij mij in mijn verzoek aan de minister – om dit gebied zo snel mogelijk te beschermen – te steunen. Voor diegenen kan mijn schrijven dan eventueel als voorbeeld dienen. Wellicht heeft deze of gene zelfs nog andere of betere argumenten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.