Home / archiefcentraal / de kort klimt in de pen voor boetelerveld

de kort klimt in de pen voor boetelerveld

Raaltenaar Hans de Kort heeft weer een open brief gestuurd naar minister Gerda Verburg met betrekking tot het Boetelerveld. Aanleiding voor de brief was het verzoek van Gedeputeerde Staten aan Verburg, om de bescherming van ‘t Boetelerveld uit te stellen.

De Kort vraagt Verburg dringend het verzoek van Gedeputeerde Staten van Overijssel af te wijzen en komt daarvoor met vijf redenen. “Wellicht zijn mensen het eens met mijn argumenten en wenst hij/zij mij in mijn verzoek aan de minister – om dit gebied zo snel mogelijk te beschermen – te steunen. Voor diegenen kan mijn schrijven dan eventueel als voorbeeld dienen. Wellicht heeft deze of gene zelfs nog andere of betere argumenten.”

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.