de groot snel meer duidelijk over dorpshuis

De gemeente Raalte en Salland Wonen gaan de komende periode bekijken of er definitief een dorpshuis gerealiseerd kan worden in Heino. Op basis van de huidige onderzoeken en informatie blijkt namelijk dat de realisatie van het dorpshuis nog niet binnen de kaders past die de gemeenteraad in mei 2008 gesteld heeft. “Toch zien we nog zeker mogelijkheden”, zegt wethouder Roger de Groot, die in december een goed en volledig voorstel denkt te kunnen hebben.

“Het college is voorstander van het Dorpshuus, maar op basis van de huidige gegevens kunnen wij de gemeenteraad nog geen kwalitatief goed voorstel aanbieden”, stelt de Heinoër. “Salland Wonen gaat in de komende periode aanvullende gesprekken voeren. Intussen analyseert het college de berekeningen die nu in het rapport staan. Deze vergelijken we met de gegevens die de raad ons als kader heeft meegegeven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.