Home / archiefcentraal / de fotograaf op love en marriage beurs

de fotograaf op love en marriage beurs

Op 10 en 11 oktober wordt in de IJsselhallen in Zwolle de jaarlijkse Love & Marriage Beurs gehouden. Deze beurs is al achttien jaar de grootste op trouwgebied. Alles wat je wilt weten over bruids- en herenmode, trouwkaarten, trouwringen, trouwvervoer, etcetera is op één plek te vinden.

De Fotograaf Raalte laat er zien wat er allemaal mogelijk is met fotoreportages. Deze aan de Herenstraat 64 in Raalte gevestigde fotograaf biedt een keur aan trouwfoto’s en trouwreportages. Geheel in persoonlijk afgestemde fotografie, zodat de feestelijke dag ook daadwerkelijk schitterend en eigentijds wordt weergegeven. Je vindt hiervan voorbeelden ook op www.defotograaf.nl.

Speciaal voor deze beurs heeft De Fotograaf aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook is het zeer interessant de bruidsmodeshow te bekijken. Deze modeshow is er drie keer per dag (11.30, 13.30 en 15.30 uur) en duurt ongeveer een uur! De Love & Marriage Beurs is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten à 14,50 euro zijn verkrijgbaar bij de kassa.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.