de fotograaf op love en marriage beurs

Op 10 en 11 oktober wordt in de IJsselhallen in Zwolle de jaarlijkse Love & Marriage Beurs gehouden. Deze beurs is al achttien jaar de grootste op trouwgebied. Alles wat je wilt weten over bruids- en herenmode, trouwkaarten, trouwringen, trouwvervoer, etcetera is op één plek te vinden.

De Fotograaf Raalte laat er zien wat er allemaal mogelijk is met fotoreportages. Deze aan de Herenstraat 64 in Raalte gevestigde fotograaf biedt een keur aan trouwfoto’s en trouwreportages. Geheel in persoonlijk afgestemde fotografie, zodat de feestelijke dag ook daadwerkelijk schitterend en eigentijds wordt weergegeven. Je vindt hiervan voorbeelden ook op staging2.defotograaf.nl.

Speciaal voor deze beurs heeft De Fotograaf aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook is het zeer interessant de bruidsmodeshow te bekijken. Deze modeshow is er drie keer per dag (11.30, 13.30 en 15.30 uur) en duurt ongeveer een uur! De Love & Marriage Beurs is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten à 14,50 euro zijn verkrijgbaar bij de kassa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.