dalfser wethouder diny laarman stopt ermee

De CDA-wethouder van de gemeente Dalfsen heeft bij het bestuur te kennen gegeven dat ze na de verkiezingen niet meer beschikbaar is als wethouder. “Het is tijd dat ik iemand anders de kans gun om dit mooie beroep voor onze gemeente uit te oefenen.”

“We vinden het jammer dat ze er mee stopt”, reageert het CDA-bestuur bij monde van voorzitter Henk de Boer. “Wie kent haar niet als een betrokken, warme vrouw die voor iedereen persoonlijk aandacht had. Ze brengt de menselijke dimensie in de politiek.” Diny Laarman is vanaf de herindeling in 2001 wethouder. Eerst parttime, later fulltime in verband met het vertrek van Arco Hofland. Vanaf dat moment was ze ook eerste locoburgemeester.

Het CDA kiest 28 oktober een nieuwe lijsttrekker en stelt dan ook de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.