dalfsen duidelijk maatje te groot voor kwiek

GIBO Groep Kwiek heeft zaterdag een flinke nederlaag moeten slikken in haar eerste thuisoptreden van het pas prille seizoen. In de streekderby tegen Dalfsen was de ploeg van hoofdtrainer Arjan Averink duidelijk een maatje te klein: 21-32. “We konden in de eerste helft goed meespelen, maar in de tweede helft was Dalfsen duidelijk een klasse beter”, verwoordde Kwiek-trainer Averink zijn teleurstelling tegenover handbalstartpunt.nl.

De dames van Kwiek, die voorafgaand aan de wedstrijd zichzelf presenteerden aan het publiek, konden de eerste helft inderdaad nog wel bijblijven. De rust werd behaald met een stand van 13-15 in het voordeel van Dalfsen. De ploeg van Richard Kuijer speelde in het tweede bedrijf aanzienlijk beter en had eigenlijk geen kind aan Kwiek. Met name oud-international Wendy Smits had met tien doelpunten een belangrijk aandeel in de zege van Dalfsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.