conny en anja 25 jaar bij schuurman

De kapsters Conny en Anja zijn alweer 25 jaar in dienst bij Kapsalon Schuurman aan de Deventerstraat in Raalte. Ter gelegenheid van het jubileum zijn de dames door collega’s en eigenaar Maurice Schuurman eens flink in het zonnetje gezet.

Dames en heren, binnen en buiten Raalte worden al sinds 1984 geknipt en gestyled door Conny en Anja. De dames werken inmiddels met een enorme dosis ervaring en kennen de kneepjes van het vak. “Natuurlijk is er in 25 jaar veel veranderd op het gebied van het kappersvak. Maar wat blijft is het contact met de klant. We nemen altijd uitgebreid de tijd voor een haarbehandeling of knipbeurt, maar ook voor een praatje. We zorgen graag voor een huiselijke sfeer in de zaak. Sommige klanten zien we al 25 jaar in onze kappersstoel”, vertellen Conny en Anja trots. Met een passend gedicht werd nog eens duidelijk dat collegialiteit, gezelligheid en betrouwbaarheid zeker van toepassing zijn op beide dames.

Schuurman heeft sinds kort overigens ook een nieuwe website. “Het doel van de site is om klanten te informeren over haartrends en haarproducten. Daarnaast vind je er alle informatie over onze kapsalon en de kapsters. Klanten die graag automatisch op de hoogte willen blijven kunnen zich inschrijven voor de Kapsalon Nieuwsbrief”, vertelt Maurice Schuurman. Voor meer informatie zie staging2.kapsalonschuurman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.