Home / archiefcentraal / complete koffie bar voor marian aberson

complete koffie bar voor marian aberson

In het kader van de vijftigste verjaardag van Marian Aberson hebben familieleden, vrienden, kennissen en buren de voortuin van haar aan de Reiger in Raalte Noord flink op de kop gezet. De familie had in de aanloop naar de verjaardag al de nodige ruimte gereserveerd en dat bleek dinsdagavond niet onterecht. De familieleden hebben namelijk een complete koffie-bar voor Marian in elkaar gezet.

Uiteraard is de fraaie bar tevens naar haar vernoemd: Marian’s Koffie-Bar. “Ja, geweldig”, aldus Marian, die in het verleden altijd in de horeca bij De Leeren Lampe heeft gewerkt en tegenwoordig gemeentebode is bij de gemeente Raalte. “Ik had wel wat verwacht, maar dit is echt fantastisch”, reageert de jarige zeer enthousiast. In totaal staan er maar liefst zeven Sara’s rond haar woning. De koffie-bar is enorm populair. “Er heeft al iemand zich gemeld om de bar te kopen.”

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.