circus malford pakt in voor winterstop

Circus Malford is weer weg uit Raalte en gaat nu genieten van een lange winterstop. Zondag was het laatste optreden van dit seizoen. Bij de redactie kwamen wat vragen binnen over een circus met dieren erbij. Er zijn inmiddels gemeenten in Nederland waar dat niet meer mag. Maar Malford steelt er juist de show mee.

In een weilandje naast de circustent trokken de kamelen en lama’s de aandacht van passanten. We moesten ook maar eens op de site van de Stentor kijken, daar stond naast aandacht voor het circus een rechtbankverslag van een hoefsmid uit Olst die veulens mishandelt. “Doen ze dat in dat circus ook niet?” vroeg de tipgever ons.

Wat wij er van vinden doet er niet toe. We zijn benieuwd wat de lezer er van vindt. Circus met dieren erbij in Salland. Doen of niet meer doen? Je kunt je reactie hieronder kwijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.