Home / archiefcentraal / christine oldemaat opent inbetween colours

christine oldemaat opent inbetween colours

Christine Oldemaat is onlangs aan de Lijster 32 in Raalte Noord gestart met Inbetween Colours, een atelier voor mozaïek en creatieve vormgeving. Zij verzorgt workshops en cursussen op het gebied van mozaïek, tekenen en schilderen voor jong en oud. Maar ook groepen en bedrijven kunnen bij haar terecht voor een vrijgezellenfeestje of een bedrijfsuitje.

Christine werkt vanuit haar eigen atelier, maar zij verzorgt ook workshops op locatie. Voor kinderfeestjes verzorgt zij gezellige verjaardagworkshops. Daarnaast maakt zij werk in opdracht: Van een geboortetegel tot een aandenken ter gelegenheid van een jubileumfeest. Daarnaast kun je als creatieve liefhebber bij haar terecht voor allerlei doe-het-zelfpakketten, die ook geschikt zijn om cadeau te geven.

In november gaat bij Inbetween Colours de mozaïekcursus ‘Schilderen met glas’ van start. In deze cursus van acht lessen maak je een spiegel en een lamp. De kosten van de cursus bedragen 150 euro en daarbij is alles inbegrepen. Natuurlijk is de koffie/thee met iets lekkers inbegrepen. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het formulier op www.inbetweencolours.nl of via de mail: info@inbetweencolours.nl. Voor meer info kun je bellen met Christine Oldemaat: 06-21516853.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.