Home / archiefcentraal / brouwer kozijnen voor particulier en bedrijf

brouwer kozijnen voor particulier en bedrijf

Evert Brouwer is onlangs begonnen met zijn eigen bedrijf voor de verkoop en plaatsing van kozijnen: Brouwer Kozijnen. Evert woont nu al bijna dertien jaar op de Elshof en heeft hiervoor tien jaar lang als ZZP-er gewerkt voor diverse opdrachtgevers.

Hij plaatst kunststof kozijnen bij particulieren en bedrijven. Daarnaast realiseert hij kleine verbouwingen en doet hij diverse dakwerkzaamheden. “Ik liep al enige tijd met de gedachte rond om in Olst-Wijhe een eigen bedrijf te beginnen”, vertelt hij. “Uit eigen ervaring weet ik dat klanten behoefte hebben aan een goed kozijn voor een betaalbare prijs en een goede service. Daarom heb ik besloten om een bedrijf op te richten dat in deze behoefte kan voorzien. En ondanks de nu wat moeilijke tijd heb ik er alle vertrouwen in dat ik mijn bedrijf succesvol kan maken.”

Service en goede kwaliteit staan bij Evert hoog in het vaandel. “Als we het wederzijds vertrouwen in elkaar hebben gevonden gaat alles volgens een vast patroon. We komen voor een inmeting, de kozijnen gaan in productie, we maken een montage-afspraak met de klant, de kozijnen of de dakkapel worden geplaatst en de oplevering vindt plaats. En omdat ik het volste vertrouwen heb in mijn werk krijgen de klanten een garantie van tien jaar!” Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.brouwer-kozijnen.nl of bellen naar 06-40746467.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.