Home / archiefcentraal / bouwbedrijf poppink huldigt jubilarissen

bouwbedrijf poppink huldigt jubilarissen

Bouwbedrijf Poppink, met vestigingen in Fleringen en Raalte, heeft vier jubilarissen gehuldigd. Het gaat om drie medewerkers met ieders een dienstverband van 25 jaar en één medewerker met een dienstverband van maar liefst veertig jaar.

De vier heren zijn tijdens het jaarlijkse personeelsfeest in het zonnetje gezet. Directeur Poppink vertelde deze avond kort iets over de loopbaan van elke jubilaris. Daarnaast bedankte hij hen voor de goede inzet. De vier jubilarissen ontvingen een envelop met inhoud en voor de partners was er een boeket bloemen. De 40-jarige jubilaris is Gerard Nijboer (Raalte) en de drie zilveren jubilarissen zijn: Hans Alink (Tubbergen), Jan Oude Monnink (Agelo) en Hans Tutert (Raalte).

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.