Home / archiefcentraal / bord bij heinose klavertjes wordt verplaatst

bord bij heinose klavertjes wordt verplaatst

Het mededelingenbord bij de entree van Heino (zuidkant) wordt verplaatst. Ongetwijfeld tot tevredenheid van de PvdA Raalte, want raadslid Tineke van der Bruggen had het Raalter college van burgemeester en wethouders immers gevraagd om daar zorg voor te dragen.

Het grote wit bord (voor mededelingen van activiteiten in Heino) staat volgens Van der Bruggen hinderlijk in de weg, want door het bord komen de drie klavertjes (kunstwerk dat begin 2009 is geplaatst) niet goed tot hun recht. Het college is het daarmee eens. Daarnaast is het verplaatsen van het evenementenbord ook een wens van de commissie beeldende kunst. Maar voor het verplaatsen van het bord is wel een bouwvergunning nodig. Die is inmiddels aangevraagd.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.