beuken maken plaats voor mooie platanen

Op de Raalter Domineeskamp wordt gewerkt aan de herinrichting en de bouw van de waterberging. Als onderdeel daarvan worden binnenkort zes zuilvormige beuken aan de noordkant van de Domineeskamp – tussen de marktlocatie en de parkeerplaatsen op de Domineeskamp – gerooid. Zij worden aan de Marktstraat herplant in de verhoogde plantvakken bij de parkeerplaatsen.

Op de plaats van de zuilbeuken op de Domineeskamp worden zes platanen geplant, waarmee ook de boomstructuur rond de Domineeskamp weer wordt versterkt. De werkzaamheden voor de verplanting van de beuken zijn gepland op 9 en 10 november. Die dagen zijn gekozen opdat overlast voor parkeerders en de markt op woensdag beperkt blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.