bedrijfsbezoeken krw aan sono en multilight

Bedrijfsbezoeken zijn een terugkomend item op de agenda van de Kring Raalter Werkgevers (KRW). Hoewel de leden onderling goed op de hoogte zijn van elkaars onderneming, blijft het toch altijd zeer indrukwekkend om een kijkje achter de schermen te mogen nemen om zo de verschillende processen te volgen. Maandagmiddag brachten ruim veertig leden een bezoek aan Multilight, Starlight, Technoprint en Sonodruk, op bedrijventerrein Blankenvoort in Heino.

Uitgeverij Drukkerij Sonodruk is een onderneming van Ferdi Zwerink en in feite de buurman van Multilight, Starlight en Technoprint van Raaltenaar Willy Marsman. Het was daarom ook een mooie gelegenheid om deze buren samen te bezoeken tijdens het bedrijfsbezoek van de KRW. De leden werden ontvangen bij Sonodruk en van harte welkom geheten door voorzitter Willy Haarman, waarna de groep in tweeën werd gedeeld om zo bij beide ondernemingen een kijkje in het kloppend hart te kunnen nemen.

Opvallend was bij beide bedrijven de grote aandacht voor duurzaam ondernemen. Marsman is zich hier van bewust en heeft daarom veel tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van milieuvriendelijke LED-verlichting. Een belangrijke innovatie is dan ook de Multi LED-lights, die uit meerdere lampjes bestaan en in alle kappen en fittingen passen. Toepassing hiervan levert een energiebesparing op van 75 tot 90 procent. Voor deze energiebesparing heeft Multilight het HIER-keurmerk ontvangen.

Directeur Ferdi Zwerink van Sonodruk: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een nieuw speerpunt binnen onze organisatie. Een continu verbeteringsproces waarbij onze organisatie vrijwillig en op systematische wijze economische milieu- en sociale overwegingen in de gehele bedrijfsvoering laat gelden. MVO sluit perfect aan bij ons ISO-certificaat en het FSC-keurmerk. Groen symboliseert de kleur van onze bedrijfsfilosofie; verantwoordelijk zijn en voelen voor onze producten in relatie tot onze omgeving.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.