beautyavond 50 plussers daverend succes

De beautyavond voor dames van 50 jaar en ouder was donderdag een daverend succes. Al om iets over 19.00 uur kwamen de eerste dames binnen bij Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld. Niet veel later moesten er extra stoelen in de zaal worden geplaatst.

Om 20.15 startte de eerste modeshow. Zes mannequins en twee dressmen showden de nieuwste trends voor dit najaar. Door de prachtige combinaties (van Fashion 2day) kreeg iedereen een prima indruk van de nieuwste mode. Tijdens de show werden allemaal combinaties geshowd door dames van boven de 50 jaar. Het oudste model was zelfs de 80 gepasseerd!

Voor wat betreft de kapsels waren alle modellen onder handen genomen door haarstudio Willemien. In de eerste ronde werden de haren naar voren gedragen en in de tweede ronde werden de kapsels naar achteren gestyld. Dit gaf een zeer verrassend effect! Schoonheidsspecialist Ingeborg had alle modellen opgemaakt. Ook hier zag je de modekleuren groen en paars veel terug. Verder konden de aanwezigen zich door Ingeborg laten masseren. Een dienst waar dankbaar gebruik van werd gemaakt!

Ook aan de voeten was gedacht. Pedicure Christien had alle voeten van te voren al heerlijk verzorgd en eventueel de nagels gelakt! Een aantal modellen liep dan ook op blote voeten. Heel veel publiek trok ook even de schoenen uit om de voeten even lekker te laten verwennen door pedicure Christien. Tot slot was ook Judith&Judith Schoenmode aanwezig met een flink aantal schoenen. Na afloop werden alle modellen en deelnemende bedrijven bedankt voor hun belangeloze medewerking met een bos bloemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.