ballonnen de lucht in bij start bouw horizon

Leerlingen van De Horizon in Raalte hebben donderdagochtend op teken van wethouder Roger de Groot ballonnen opgelaten als symbolische start van de bouw van hun toekomstige onderkomen aan de Monumentstraat. Iedere leerling knoopte natuurlijk naam en adres aan de ballon, zodat de vinder die kan terugsturen. De drie ballonnen die het verst weg drijven, krijgen een prijs.

Het oplaten van de ballonnen was een symbolische actie, welke was opgezet door bouwbedrijf Jansman uit Luttenberg. Jansman is verantwoordelijk voor het nieuwe schoolgebouw. “We zijn blij dat we deze school mogen bouwen, want ook wij hebben belang bij een goede opleiding voor jullie. Jullie zijn namelijk onze toekomst, jullie zijn de werknemers van later. De ballonnen stijgen straks op en kijken dan figuurlijk over de horizon, dat moeten jullie als leerlingen van De Horizon ook gaan doen”, aldus een woordvoerder van Jansman.

Ook leuk: onder de school is een koker begraven met van iedere leerling een persoonlijke bijdrage. Dat wordt over 1000 jaar vast een archeologische vondst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.