autowas centrum ook op zondag open

De deuren van Autowas Centrum Raalte zijn vanaf nu ook geopend op zondag. Hiermee wil eigenaar Gerrit Middendorp inspringen op de veranderende wensen vanuit de markt. “Steeds meer mensen hebben het door de week en op zaterdag te druk om hun auto’s te wassen en doen het op zondag. Daar moeten we als autowasbedrijf met de meest professionele wasstraat van Salland op inspringen.” Robin Willemse nam namens Salland Centraal met zijn videocamera een kijkje bij het bedrijf.

Het wascomplex met de wasstraat is nu dus zeven dagen per week geopend. Bij de vijf boxen voor auto’s en caravans kon je overigens al 24 uur per dag terecht. Autowas Centrum Raalte is een totaalbedrijf voor autocleaning. “We werken voor zowel particulieren als bedrijven”, vertelt Gerrit. “Wat ons onderscheidt van de andere wasstraten in de regio is dat er altijd twee medewerkers de wasstraat bemannen.”

Naast het wascomplex, waarin de wasstraat staat, beschikt Autowas Centrum Raalte ook over een extra hal. Daarin worden de auto’s ‘showroomklaar’ gemaakt. Het interieur wordt schoongemaakt en het exterieur wordt na een grondige beurt met zeer luxe polishwax nog eens extra opgepoetst. Autowas Centrum Raalte is te vinden aan de Klipperweg 8 in Raalte. Voor meer info kun je een kijkje nemen op staging2.awcr.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.