atb team lemelerveld blikt tevreden terug

Het mountainbikeseizoen 2009 is voor het ATB-Team Lemelerveld naar alle tevredenheid verlopen. Met wisselende resultaten, enkele knappe successen en vele ervaringen rijker, kan het mountainbiketeam onder leiding van teamcoach Jörgen Brok met alle vertrouwen richting 2010. Het team is al haar sponsoren zeer dankbaar voor het afgelopen seizoen en erg blij dat het ook volgend jaar weer aan de start kan verschijnen. Want zonder hen was het niet gelukt.

Zowel Dienand Broekhuis, Ido Jansen als Jeroen Wessel begonnen het seizoen sterk met enkele finishes bij de eerste twintig. Ido zag zijn vele trainingsarbeid voorafgaand aan het seizoen zelfs direct beloond met een aantal klasseringen bij de eerste tien in een nationaal sterk deelnemersveld. Halfweg het seizoen kwam Lyan Rensen het team versterken en dat leidde direct tot een enorme boost. Lyan behaalde enkele overwinningen bij de Funklasse dames en daarom gaat ze het komend seizoen een stapje hogerop proberen.

Dienand kwam gedurende het seizoen steeds beter in vorm. Met een veertiende plaats op het Nederlands Kampioenschap en een achtste plaats tijdens de afsluitende nationale wedstrijd, liet hij zien behoorlijk mee te kunnen in zijn klasse. Een achtste plaats in het regelmatigheidklassement bewees dit nogmaals.

Ook Ido kon zijn sterke seizoensstart, afgezien van een paar pechgevalletjes, gedurende het seizoen goed vasthouden. Een achtste plaats tijdens de Paasbike in Nieuwkuijk is zijn beste klassering, maar ook de dertiende plaats tijdens een wedstrijd om de Benelux Cup in Apeldoorn is een prestatie van formaat.

Jeroen kwam na zijn goede seizoenstart in een klein dipje terecht om precies op tijd, tijdens de kampioenschappen, weer in vorm te zijn. Hij finishte wederom enkele malen binnen de top 20, waaronder een zeventiende plaats op het NK. Hij sloot het bergraceklassement bovendien knap af op een achtste stek.

Volgend jaar maakt ook Jordy Luisman, na een seizoen afwezigheid, weer deel uit van het ATB-Team Lemelerveld. Onlangs liet hij zien het mountainbiken nog lang niet verleerd te zijn, want hij stond op het podium tijdens de Houffamarathon en schreef tevens de bergrace in Rozendaal op zijn naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.