atb afdeling crt sluit zomerseizoen af

De ATB-afdeling van wielervereniging CRT Raalte heeft in Zuidwolde het zomerseizoen afgesloten met een gezamenlijke mountainbikedag. Zo’n veertig leden trokken naar Zuidwolde om daar twee ATB-routes te fietsen.

’s Morgens werd er gestart met een afwisselende route van 17 kilometer. Vervolgens gingen de fietsers aan tafel voor een stevige lunch. De actieve leden (en enkele ouders) hadden zelf gezorgd voor pannen soep en diverse broodjes. Tijdens de lunchpauze werden de begeleiders van de jeugd, Erik Bisschop en Ruud Wilkens, speciaal bedankt voor hun inzet in het zomerseizoen. Na de pauze werd er een route van 22 kilometer gereden.

Beide routes waren zeer afwisselend met veel technische singletracks. Al met al kan de ATB-afdeling terugkijken op een geslaagde dag. Tijdens het winterseizoen zullen een aantal ATB-leden trainen op de ATB-baan van het Carmel Wielerpark. Daarnaast wordt er elke zaterdagmiddag een trainingstocht gereden (vertrek om 14.00 uur bij sponsor WR-Bikes). Verder worden er gezamenlijk toertochten in de regio gereden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.