apotheken in raalte en omgeving fuseren

Per 1 oktober zijn de apotheken in Raalte en omgeving gefuseerd en gaan verder als ‘Apothekers van Salland’. Dit betreft de locaties Apotheek Het Raan, Raalter Apotheek en Apotheek Salland in Raalte en Apotheek Luttenberg in Luttenberg.

Apotheek Salland aan de Brugstraat in Raalte zal vrijdag 9 oktober sluiten en verhuizen naar de nieuwe apotheek bij de Westdorppraktijk. De overige locaties blijven behouden. Door de krachten te bundelen ontstaat er een moderne organisatie voor hoogwaardige farmaceutische zorg in Raalte en omgeving en kunnen de apothekers van Salland nog beter inspelen op de veranderingen om hun heen. Samenwerken en patiëntenzorg zullen voor de apothekers de speerpunten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.