amita ramnarain etnische zakenvrouw 2009

Amita Ramnarain is verkozen tot Etnisch Zakenvrouw 2009. De directrice en eigenaresse van Bureau SPV (sinds juni 2009 ook in Salland actief) kreeg de prijs uit handen van Bianca Balkenende-Hoogendijk, de echtgenote van de minister-president.

Bureau SPV geeft zorg aan alle mensen die in Nederland wonen en houdt rekening met alle culturen in de samenleving. “Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn. Daarnaast moet je kijken naar wat de klant wil en niet wat jij wilt”, aldus Amita. Bureau SPV is verder een bedrijf met een multicultureel karakter. Dit komt tot uiting in zowel het klantenbestand als in personeel opzicht. Volgens het juryrapport is Bureau SPV een voorbeeld van het succes dat te behalen is in de persoonlijke dienstverlening en daardoor voor velen bereikbaar.

Er zijn nu al landelijk vijf kantoren van Bureau SPV geopend. Sinds juni 2009 is het bedrijf ook in Salland actief. Er wordt nauw samengewerkt met huisartsen, ziekenhuizen en psychiaters in de regio voor optimale begeleiding en verpleging. Voor meer informatie zie staging2.bureauspv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.