alferink ontvangt cheque voor project ghana

Roy Alferink van Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Alferink is afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet door zijn vrienden. Ter ere van het 5-jarig bestaan van zijn bedrijf ontving Alferink van zijn vrienden een bijzondere cheque.

“Wij als vrienden van Roy wilden dit lustrum niet ongemerkt voorbij laten gaan”, vertelt Peter Lorkeers namens de vrienden. “Vandaar dat we op donderdag 1 oktober een bloemetje hebben laten bezorgen en zaterdag hadden wij ook nog een ‘ludiek’ cadeau voor Roy.” Aangezien Roy in de afgelopen jaren twee keer in Ghana is geweest voor ontwikkelingswerk, kwamen de vrienden op het idee om een cheque te geven. Een cheque, bestemd voor een project naar keuze in Ghana.

Roy Alferink reageerde blijverrast en liet meteen horen wel raad te weten met de cheque. Zijn vrienden wensen Roy tot slot nog vele jaren in voorspoed met zijn tekenbureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.