alcohol in het spel bij ongeval wijheseweg

Bij het ongeval op de Wijheseweg is donderdag aan het eind van de middag een 45-jarige motorrijder uit Raalte gewond geraakt. Hij werd aangereden door een 51-jarige plaatsgenoot, die vermoedelijk – komende vanuit de richting van Raalte – in de rechterberm terecht is gekomen en tijdens het bijsturen op de verkeerde weghelft is beland.

Na elkaar te hebben geraakt, kwam de motorrijder ten val en kwam de auto op de kop tot stilstand in een droge sloot. De 51-jarige automobilist werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis, waar tevens een bloedproef van hem afgenomen werd. Hij bleek teveel te hebben gedronken, waarop hij werd aangehouden voor rijden onder invloed. Voor nader verhoor is hij overgebracht naar het bureau. Tegen hem is tevens proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.