ah in de ban van wereldrecord puzzelen

Na de rage met de voetbalplaatjes is supermarktketen Albert Heijn nu volledig in de ban van het puzzelen. In bijna 600 AH-winkels is woensdagmiddag hard gewerkt aan de grootste puzzel ter wereld.

Bij de super in Raalte zijn daarvoor woensdagmiddag drie puzzels in elkaar gezet, maar dat was geen eenvoudige klus. De kinderen gingen enthousiast van start, maar uiteindelijk waren alleen de ouders nog aan het puzzelen. Desondanks kregen alle kinderen na afloop een fraai puzzeldiploma.

Op woensdag 7 oktober worden tussen 13.00 en 14.00 uur alle puzzels uit het land in het Olympisch Stadion in Amsterdam samengevoegd tot de grootste puzzel ter wereld. Hiermee doet de Albert Heijn een recordpoging de grootste puzzel ter wereld te leggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.