afscheidsfeestje wordt groot evenement

Want op zaterdag 31 oktober gaat het gebeuren: Het Allerlaatste Tentfeest. De organisatie is in handen van Marco en zijn maat Arnold Nijland, waarmee hij de feestact The Annonanno’s vormt. Op het programma staan optredens van (natuurlijk) The Annonanno’s, Kabaal (waarin Arnold achter de toetsen zit) en Mulder & Mulder (met ex-Havenzanger Willem Mulder). Het feest wordt afgesloten door een verrassingsact.

Een afscheidsfeestje voor The Annonanno’s, zo was het aanvankelijk bedoeld. Maar dat is inmiddels allang achterhaald. “We willen het wat rustiger aan gaan doen”, vertellen Marco en Arnold. “Af en toe een optreden is leuk, maar we hebben geen zin meer om op een doordeweekse avond naar Apeldoorn te reizen voor een personeelsfeest. Toen we zo’n vijf maanden geleden het idee kregen voor dit feest was het de bedoeling om nog eenmaal groots uit te pakken met een speciaal optreden. Maar eerlijk is eerlijk, als er nog eens wat leuks voorbij komt, zijn we er zeker bij. We zijn nou eenmaal niet zo heel goed in ‘nee’ zeggen. Toen we aan het brainstormen gingen over het optreden, kwamen we uit bij de naam ‘Het Allerlaatste Tentfeest’. En toen hadden we zoiets van ‘hé, daar kunnen we veel meer mee’. En dus hebben we besloten om er ook een groot tentfeest van te maken. Dat allerlaatste slaat dan ook op het gegeven dat het het allerlaatste tentfeest van het seizoen is!”

De belangstelling voor het feest is groot. Inmiddels zijn er al vele honderden kaarten verkocht. The Annonanno’s staan al vroeg geprogrammeerd, in het begin van de avond. “Het optreden is speciaal voor de mensen die ons leuk vinden. Het is nog te vroeg voor de echte tentfeestgangers, die komen vast wel wat later op de avond. Kijk, mensen uit de omliggende plaatsen die komen niet voor The Annonanno’s, die komen voor het totaalfeestje. En we zullen er uiteraard voor zorgen dat er genoeg kaarten beschikbaar zijn aan de kassa.”

Het feest zal in elk geval voldoen aan alle voorwaarden van een goed tentfeest. Goed biertje op de tap (Grolsch), goeie muziek (een mix van top 40, Nederlandstalige feestmuziek en stevige stamprock) en goede faciliteiten (verwarmde tent en een rokersruimte). Over de toekomst willen de twee geen al te bindende uitspraken doen. “Zoiets als dit, kost bakkenvol met geld, maar door ons netwerk en onze vriendenkring hebben we de kosten weten te beperken. Of we dit weerdoen, is ook afhankelijk van de reacties van het publiek en de leeftijd van de bezoekers. Om toekomst te hebben, moet je ook jongeren trekken. Maar wat ons betreft is het nu al geslaagd. De reacties zijn goed en we hebben ontzettend veel gelachen met de vergaderingen en de voorbereidingen. Als organisatie zullen we alles uit de kast halen om ook de avond zelf tot een groot succes te maken.”

De tent aan de Bonekampweg in Wesepe gaat open om 20.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Meer informatie kun je vinden op staging2.allerlaatstetentfeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.