achtste editie smartlappenfestival in zwolle

De achttiende editie van het Zwols Smartlappenfestival staat weer voor de deur. Op 31 Oktober zal de grote zaal van Odeon vanaf 20.00 uur weer deinen op Nederlandstalige tranentrekkers.

Geen playback, geen karaoke, geen bestaande nummers, alleen zelfverzonnen smartlappen. Iedereen die er vorig jaar bij was, herinnert zich nog wel Kkkkkkareltje. Over die kanarie die weg was gevlogen. Een dijk van een meezinger. Of wat dacht je van het hilarische en schokkende lied van de Vlamuzes. Aanstootgevend, maar met een traan en een lach.

Wie er in de jury zitten is nog een verrassing. Maar dat het grote namen zijn met kennis van smartlapzaken is een feit. Het publiek wordt actief betrokken bij het festival. Achterover leunen in je stoel is er niet bij. Deelnemers kunnen zich aanmelden via deze link. De kaartverkoop is deze week gestart. Kaarten zijn te bestellen via staging2.odeondespiegel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.