Home / archiefcentraal / 825 digitale aanmeldingen voor vierdaagse

825 digitale aanmeldingen voor vierdaagse

De Sallandse Wandelvierdaagse gaat dinsdag met in elk geval 825 deelnemers van start. Zij hebben zich via de website aangemeld. Dat aantal kan nog behoorlijk groeien. Want je kunt je dinsdag voor aanvang ook nog inschrijven voor de vierdaagse. Je kunt je ook per dag aanmelden.

Het grootste deel van de wandelaars kiest voor vier keer 20 kilometer. 410 Mensen hebben zich daarvoor aangemeld. 212 Mensen hebben vooraf al aangegeven minder dan vier dagen te wandelen. Voor de 40 kilometer hebben zich tachtig mensen aangemeld. De weersvoorspellingen zijn goed, de organisatie verwacht daarom dat er dinsdag, maar ook de rest van de week, nog veel mensen op het laatste moment beslissen mee te doen.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.