zwiekoteboebo op ponyweek uitverkocht

De voorstelling ‘Nee, da’s niks’ van Zwiekoteboebo op woensdag 23 september tijdens de Heetense Ponyweek is al uitverkocht. Dit betekent dat er zo rond de 650 mensen een unieke, komische avond gaan beleven.

Wereldberoemd in heel Salland is deze cabaretgroep uit Lettele en zoals ook op hun site valt te lezen: “De kolder van de heren kan alle kanten op, maar zelden de kant die je verwacht. Al duizenden mensen kwamen na een avond Zwiekoteboebo dol-enthousiast naar buiten, hoewel er zelden iemand kon vertellen waar het nou over ging, laat staan waar naar toe…” En daar heb je ook alles mee gezegd!

Voor de overige onderdelen tijdens de Ponyweek Heeten zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Het voorverkoopadres is Simons, aan de Holterweg 12 in Heeten. Voor meer info zie staging2.ponyweek.nl of staging2.pleinpop.info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.