zonovergoten modeflitsen in de langstraat

In drie korte modeflitsen presenteerden Boepla Kidswaer, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Mico Mode, Schulten clothing en Stevens Optiek zaterdag de najaarsmode. De Langstraat in Wijhe was zonovergoten tijdens deze vierde editie van Modeflitsen. Dit keer was gekozen voor een nieuwe plek bij het onlangs geopende Langhuus. Ook was dit keer gekozen voor een echte verhoogde catwalk, met als voordeel dat een ieder het spektakel goed kon zien.

Op professionele wijze toonden de grote en kleine mannequins en dressman aan het massaal toegestroomde publiek de nieuwste trends op het modegebied van dames-, heren-, kinder-, bril- en schoenmode. Niet alleen de bovenmode kwam aan de orde, ook lieten drie jonge meiden en twee jonge mannen de nieuwste trends in ondermode zien van MICO Mode en kwamen ook de brillen van Stevens Optiek prima naar voren. In twee aparte rondes werd ook uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe schoenenmode van De Boer Schoenmode.

Op deze ongedwongen wijze toonden de deelnemende zaken dat je in Wijhe prima terecht kunt voor de nieuwe mode-outfits en alles wat daarmee samenhangt voor het najaar 2009.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.