zilveren kruis achmea in zee met maaike

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea heeft in Maaike Heethaar een goede ambassadeur en projectleider gevonden, om te zorgen voor een gezonde leefstijl bij leerlingen van basisscholen in de regio IJsselland.

Maaike werd in 2008 verkozen tot Miss Overijssel en nam vervolgens het initiatief om met kinderen van basisscholen in Raalte te werken aan een gezonde leefstijl. Na het succes van Maaike4Kids was de stap om dit voor meer kinderen in Overijssel mogelijk te maken snel gemaakt. De samenwerking met de GGD IJsselland, Sportservice Overijssel en Jump werd gezocht en nu wordt het lesprogramma Lekker Fit! bij scholen onder de aandacht gebracht, onder de projectnaam IK Lekker Fit!?

De medewerking en betrokkenheid van genoemde partners hebben geleid tot een nauwe samenwerking. Gedurende een periode van drie jaar gaat deze formatie van partners als basis samenwerken met de deelnemende gemeenten en scholen om de kwaliteit en duurzaamheid van het lesprogramma Lekker Fit! te ondersteunen en een helpende hand te bieden in de uitvoering. Tevens zullen de diëtisten van thuisorganisaties Carinova en Icare een rol gaan vervullen met een ‘op maat’ gemaakt interventieprogramma om dit gehele programma voor kinderen en ouders te ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.