windnomaden aangekomen in new york

Het project Windnomaden van oud-Heetenaar Bruno Doedens is inmiddels opgesteld op Governors Island in New York. Eerder meldden we al dat dit kunstproject, dat bestaat uit bijna 400 in de wind wapperende kunstwerken, naar het New Island Festival in New York zou gaan.

Dit festival is georganiseerd om de 400ste verjaardag van de relatie tussen New York en Nederland te vieren en wordt van 10 tot 20 september gehouden. Het kunstproject was eerder onder andere te zien tijdens het Oerol Festival. Na de tentoonstelling in de VS zullen de ‘Windnomaden’ worden verkocht. De verkoop is al tijdens Oerol gestart. Op staging2.slem.org zijn alle schilderijen te zien en is de prijslijst te downloaden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.