Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week rohda sneek

wedstrijd van de week rohda sneek

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het duel tussen Rohda Raalte en Sneek Wit Zwart, een belangrijke wedstrijd voor de Raaltenaren in de hoofdklasse C. Thuisploeg Rohda verloor afgelopen zondag met 3-1 in Oldenzaal van het sterke Quick ‘20. De Friezen wisten zondag op eigen veld met 1-1 gelijk te spelen tegen de ploeg van trainer John de Wolf, oftewel WKE. Weer een interessant duel dus, maar wat wordt de uitslag?

icon Rohda Raalte Sneek Wit Zwart icon
[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 4 oktober 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

December-editie Soepcafé Annahuis gecanceld

RAALTE – Het soepcafé in het Annahuis, dat gepland stond op vrijdag 10 december, gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.