wedstrijd van de week nieuw heeten sdol

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. Gerja Zielman was de gelukkige winnaar van vorige week, zij voorspelde net als vier andere deelnemers het 0-0 gelijke spel tussen Heeten en Heino juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het duel tussen Nieuw Heeten en SDOL, wederom een Sallandse derby, maar dan in de zesde klasse B. Thuisploeg Nieuw Heeten ging zondag met 4-2 onderuit in Rijssen en incasseerde bovendien twee rode kaarten. SDOL was vrij, maar kende een week eerder een prima start van het nieuwe seizoen. Vilsteren werd toen met 3-1 verslagen. Weer een interessant duel dus, maar wat wordt de uitslag?

iconNieuw HeetenSDOLicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 20 september 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.