wedstrijd van de week heeten heino

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is het treffen tussen Heeten en Heino, een Sallandse derby in de derde klasse B. Beide ploegen wonnen afgelopen zondag hun eerste competitieduel van dit seizoen. Promovendus Heeten wist knap met 0-2 te winnen bij Schalkhaar en Heino was op eigen veld met 3-1 te sterk voor Turkse Kracht Apeldoorn. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden, maar wat wordt de uitslag?

iconHeetenHeinoicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 13 september 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.