waardecheque van schoenen van pekkeriet

Anneke Lubbers uit Laag Zuthem is de gelukkige winnares geworden van de openingsactie van Schoenen van Pekkeriet. Vrijdagavond werd de waardecheque van 150 euro uitgereikt. “Het is een leuke afsluiting van onze vakantie”, vertelt Anneke Lubbers blij. “We waren pakweg 48 uur thuis, toen de telefoon ging.”

Schoenen van Pekkeriet opende half augustus haar deuren en dat ging gepaard met een aantal leuke acties. Anneke Lubbers mag voor de 150 euro een paar schoenen uitzoeken. Jeannette Pekkeriet kan terug kijken op een goede openingsmaand. “De mensen zijn erg enthousiast over de frisse en moderne uitstraling en de ruime keus in kwaliteitsschoenen, voor dames, heren en kinderen”, aldus Pekkeriet. “Ook willen we klanten verrassen met leuke acties zoals deze.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.