Home / archiefcentraal / volop handel op ponyjaarmarkt in heeten

volop handel op ponyjaarmarkt in heeten

De derde dinsdag van september staat in ons land alom bekend als Prinsjesdag. Maar in Heeten spreekt de vierde woensdag in september echter meer tot de verbeelding, want dan staat de jaarlijkse pony- en paardenmarkt op het programma.

Traditiegetrouw komen hiervoor gigantisch veel pony’s, paarden, handelaren, standhouders en dagjesmensen naar Heeten. Zo ook dit keer. De 48ste jaarmarkt begon woensdagochtend al vroeg. Op het Dorpsplein werd de markt weliswaar om 9.00 uur officieel geopend door burgemeester Piet Zoon, maar daarvoor was het handelen al begonnen. In tegenstelling tot het moderne internetkopen wordt in Heeten de handel nog eerst goed bekeken, beknepen en besproken, alvorens met handjeklap de koop wordt gesloten.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.