vital centre raalte kan weer tien jaar vooruit

Het geheel vernieuwde sport- en wellnesscentrum van Vital Centre in Raalte opent op vrijdag 11 september officieel de deuren. Wethouder Yayeri Blijdenstein zal de opening verrichten, waarna Vital Centre op zaterdag 12 en zondag 13 september van 10.00 tot 15.00 uur open huis houdt in zowel vestiging Raalte als Heino. Vital Centre Raalte is drie keer zo groot geworden en heeft er een flink aantal voorzieningen bij gekregen.

Edwin Ophof, die Vital Centre samen met zijn vrouw Jacqueline runt, vertelt trots: “Wordt het uitbreiden of verbouwen? Die vraag heeft ons lang beziggehouden. We hebben veel concepten bedacht, tekeningen gemaakt en anderen er naar laten kijken. Conclusie: Als we gaan uitbreiden, moeten we het goed doen. Klaar zijn voor de toekomst. Met het nieuwe centrum kunnen we zeker tien jaar vooruit. Een bezoek aan Vital Centre moet een beleving zijn, veel meer dan alleen een uurtje sporten. Dat kan niet alleen in Raalte, maar ook in onze vestiging in Heino.”

“We bedienen nu een veel grotere doelgroep,” vult een al even zo trotse Jacqueline aan, “waarbij het sporten natuurlijk wel de hoofdmoot blijft. Klanten die sporten om het sporten, puur voor de kick van het afzien, dat is maar een klein deel. De meerderheid ziet sporten in de eerste plaats als iets dat noodzakelijk is. Daarom schenken we volop aandacht aan beauty en wellness. Genieten, onthaasten, ontspannen en bewegen. Ons centrum in Raalte biedt zeer veel sportmogelijkheden, maar ook als je niet sportief bezig wil zijn kun je gebruik maken van de sauna’s of het mooie grote zwembad. Daarnaast serveren we gezonde maaltijden in Brasserie Vital. Heerlijk en gezond eten en drinken, zoals bij Vital Centre past.”

Door de jaren heen heeft het sportieve echtpaar trends zien komen en gaan. “Het is hollen om bij te blijven. Maar we staan altijd open voor nieuwe dingen, we gaan mee met de nieuwste trends. Als één van de eersten hebben we spinning opgepakt. Toen werd er wel gezegd dat het een hype was, maar je ziet het, het is er nog steeds. Nu ontplooien we nieuwe activiteiten als Zumba en Body Jam. Maar het staat of valt met een goed team. Medewerkers die bij ons passen en dezelfde drijfveer hebben. Je doet het niet alleen, maar met het hele team.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.