verdwalen in heeten niet meer mogelijk

Na anderhalf jaar is de ANWB-paal met verwijzingen naar Raalte, Deventer en Holten teruggeplaatst in het centrum van Heeten. Tijdens de herinrichting van het centrum werd de grote paal weggehaald en dat hebben ze in Heeten geweten ook!

De Heetenaren werden op het kruispunt voor Bosgoed regelmatig aangesproken door verdwaalde mensen. Daarnaast kwamen er af en toe zelfs vrachtwagens in de woonwijken vast te zitten, omdat de chauffeurs een verkeerde weg waren ingeslagen. “Doldwaze taferelen hebben we hier meegemaakt”, aldus CDA-raadslid Jan Oostewechel, die hoopt dat het voor iedereen nu weer duidelijk is hoe je op een juiste manier uit Heeten komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.