Home / archiefcentraal / verdienstelijk rohda komt net iets te kort

verdienstelijk rohda komt net iets te kort

Rohda Raalte heeft geen punten over gehouden aan het eerste duel in de hoofdklasse C tegen het imponerende Lienden. Op sportpark Tijeraan werd het 0-1 voor de ploeg van de altijd energieke coach Hans Kraay junior.

De mensen die bij voorbaat dachten dat Rohda kansloos zou zijn, die zaten er ver naast. De Sallandse formatie speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd en gaf Lienden goed partij. Toch was het de individuele klasse waardoor Lienden op een 0-1 voorsprong kwam. Uit een mooie vrije trap was het John van Loenhout die in de 39ste minuut het net wist te vinden.

Rohda creëerde in de gehele wedstrijd ook een paar behoorlijke kansen. Vooral de mogelijkheden voor Jordy Lemmens en Sander Kok mochten er wezen, maar beide spelers kwamen net iets te kort voor de gelijkmaker.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.