verdienstelijk rohda komt net iets te kort

Rohda Raalte heeft geen punten over gehouden aan het eerste duel in de hoofdklasse C tegen het imponerende Lienden. Op sportpark Tijeraan werd het 0-1 voor de ploeg van de altijd energieke coach Hans Kraay junior.

De mensen die bij voorbaat dachten dat Rohda kansloos zou zijn, die zaten er ver naast. De Sallandse formatie speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd en gaf Lienden goed partij. Toch was het de individuele klasse waardoor Lienden op een 0-1 voorsprong kwam. Uit een mooie vrije trap was het John van Loenhout die in de 39ste minuut het net wist te vinden.

Rohda creëerde in de gehele wedstrijd ook een paar behoorlijke kansen. Vooral de mogelijkheden voor Jordy Lemmens en Sander Kok mochten er wezen, maar beide spelers kwamen net iets te kort voor de gelijkmaker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.