touwtrekkers elshof zevende op ek assen

De jeugdige touwtrekkers van de Elshof zijn deze week zevende geworden op het EK in Assen. ‘Verrassend”, zeggen de stoere touwtrekkers zelf. Maar meer nog waren ze onder de indruk van de ambiance. “Indrukwekkend, anders kan er niet gezegd worden. De omvang, organisatie en de professionaliteit van het toernooi was een geheel nieuwe ervaring voor de jongens van het Elshofteam.”

De wedstrijden werden donderdag gehouden in een poule van tien landenteams. Elshof moest tegen Duitsland, België, Zweden, Engeland en Italië. Elshof won er twee en speelde een keer gelijk (dat kan bij touwtrekken). “Helemaal geen slechte prestatie. Maar het verschil in professionaliteit was uiteindelijk te groot.” Voor de jongens, de trainers en het publiek van TTC Elshof was het een geweldige dag. Met opgeheven hoofd keerden de jongens huiswaarts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.