tops gaat met wielerploeg voor nkc podium

De Raaltenaar zet zich nu volledig in om er voor te zorgen dat er zaterdag 3 oktober een dame van zijn ploeg op het podium verschijnt bij het NCK (Nederlands Club Kampioenschap).

“Een podiumplek is denk ik een realistisch doel”, aldus Tops, die vorige week met zijn ploeg de beste clubploeg was in de Holland Ladies Tour. “We kregen er helaas geen prijs voor, maar het was wel een geweldige prestatie van Hepro NWVG.” De Groningse formatie had de hoge klassering in het ploegenklassement mede te danken aan de goede prestaties van Rachel Neylan. Zij eindigde in het algemeen klassement als 27ste en was daarmee tevens beste clubdame.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.