ton schurink nieuwe clubkampioen ramele

Op de banen van Tennisvereniging Ramele Raalte is afgelopen weekend ’t eerste deel van de jaarlijkse clubkampioenschappen afgewerkt. Het toernooi werd geplaagd door een beperkte inschrijving, waardoor er alleen in het herenenkelspel en het gemengd dubbel om de hoogste eer werd gestreden.

Op vrijdag en zaterdag joeg het onstuimige weer de spelers regelmatig de baan af om beschutting te zoeken, maar zorgde juist ook voor spannende en onvoorspelbare uitslagen. De laatste wedstrijden op zondag werden juist onder prachtige weersomstandigheden gespeeld. De tennisvereniging kijkt terug op een geslaagd toernooi. Dankzij hoofdsponsor Rabobank Salland werden de winnaars getrakteerd op originele prijzen.

In het herenenkelspel mag Ton Schurink zich een jaar lang clubkampioen noemen. In het gemengd dubbel ging die eer, ondanks verwoede pogingen van de concurrentie, voor de tweede maal in successie naar het duo Kim van Esterik en Niek Meijer. In het najaar houdt de tennisvereniging de clubkampioenschappen in het dames- en herendubbel.

Uitslag herenenkel:

1. Ton Schurink

2. Luck Haerlman

3. Robert Otte

Uitslag gemengd dubbel:

1. Kim van Erterik – Niek Meijer

2. Nienke Linthorst – Jorne Kemper

3. Regien Vleems – Steven Verburg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.