the sideburns in clash of the coverbands

De Wijhese coverband The Sideburns staat zaterdag 26 september in de eerste halve finale van Oost-Nederland van ‘The Clash of the Cover Bands 2009’. De halve finale zal plaatsvinden in De Lantaarn in Hellendoorn. Verder kunnen de bezoekers kijken naar optredens van Crossing Border (rock/popcovers uit Kilder), Damn Noisy Kids (punkcovers uit Nijmegen) en Liever Zonder Haar (Nederpopcoverband uit Wageningen).

De bands strijden in De Lantaarn om twee plaatsen in de regiofinale: De nummer één bij de vakjury (de vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van onder andere platenmaatschappijen, boekingsbureaus en vakmedia) en de nummer één gekozen door het publiek door middel van stembiljetten.

The Sideburns is een al wat oudere band uit Wijhe en omgeving. De heren zoeken het in de ouderwetse bluesrock en classic rock. Ze spelen nummers van onder andere Creedence Clearwater Revival, The Eagles, Status Quo, Stevie Ray Vaughan en Rolling Stones. Voor meer informatie over de band kun je een kijkje nemen op staging2.thesideburns.nl.

De Lantaarn gaat open om 20.00 uur en het programma begint om 21.30 uur. Kaarten à 8,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.theclashofthecoverbands.com; aan de deur kosten de tickets 10 euro. Op die site kun je ook meer informatie vinden over het evenement en de deelnemende bands.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.