Home / archiefcentraal / tekenen en schilderen bij marjo potma

tekenen en schilderen bij marjo potma

Marjo Potma start in haar atelier in Heino dit najaar met verschillende cursussen schilderen en tekenen. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Doordat de groepen bestaan uit vier mensen is er genoeg ruimte voor individuele aandacht. Uitgangspunt is het werken naar de natuur, maar eigen inbreng is natuurlijk mogelijk.

Marjo: “We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van een eigen stijl en het vormen van ideeën. Op woensdagmiddag en donderdagochtend geef ik een cursus schilderen met acryl voor gevorderden. Hier werkt ieder aan een eigen gekozen thema. Je kunt daarin wat meer experimenteren of juist naar verdieping zoeken en zo je eigen stijl meer ontwikkelen. Waar het nodig is zal ik je begeleiden en stimuleren in het schilderen.”

Op woensdagavond is de cursus schilderen met acryl voor beginners. In het eerste deel van deze cursus werk je aan een landschap. Per les behandel je een landschapelement zoals hoe schilder je lucht, bomen, perspectief, enzovoort. Dit sluit je af met en eigen landschap. In de tweede helft van deze cursus werk je aan een stilleven.

Op de donderdagmiddag is er een nieuwe cursus schilderen met verschillende materialen en technieken. De eerste les leer je een techniek en in de daarop volgende les maak je met deze nieuwe techniek een eigen kunstwerk. In tien lessen leer je vijf verschillende technieken. Een cursus op locatie en eventueel voor grotere groepen is in overleg ook mogelijk. Meer info kun je vinden op www.marjopotma.nl. Opgeven of meer info opvragen kan via info@marjopotma.nl.

Lees ook

Verharde paden in heemtuin

WIJHE – Heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe heeft de paden in de tuin kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.