tekenen en schilderen bij marjo potma

Marjo Potma start in haar atelier in Heino dit najaar met verschillende cursussen schilderen en tekenen. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Doordat de groepen bestaan uit vier mensen is er genoeg ruimte voor individuele aandacht. Uitgangspunt is het werken naar de natuur, maar eigen inbreng is natuurlijk mogelijk.

Marjo: “We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van een eigen stijl en het vormen van ideeën. Op woensdagmiddag en donderdagochtend geef ik een cursus schilderen met acryl voor gevorderden. Hier werkt ieder aan een eigen gekozen thema. Je kunt daarin wat meer experimenteren of juist naar verdieping zoeken en zo je eigen stijl meer ontwikkelen. Waar het nodig is zal ik je begeleiden en stimuleren in het schilderen.”

Op woensdagavond is de cursus schilderen met acryl voor beginners. In het eerste deel van deze cursus werk je aan een landschap. Per les behandel je een landschapelement zoals hoe schilder je lucht, bomen, perspectief, enzovoort. Dit sluit je af met en eigen landschap. In de tweede helft van deze cursus werk je aan een stilleven.

Op de donderdagmiddag is er een nieuwe cursus schilderen met verschillende materialen en technieken. De eerste les leer je een techniek en in de daarop volgende les maak je met deze nieuwe techniek een eigen kunstwerk. In tien lessen leer je vijf verschillende technieken. Een cursus op locatie en eventueel voor grotere groepen is in overleg ook mogelijk. Meer info kun je vinden op staging2.marjopotma.nl. Opgeven of meer info opvragen kan via info@marjopotma.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.