techvisie handbaltoernooi in volle gang

De eerste avond van het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi in Heeten zit er op. Doel van het toernooi is dat handbalsters zich meten aan kwaliteit uit den lande. De C-jeugd beet vrijdagavond het spits af.

Plus Severijn Heeten C1 kreeg DSVD (Deurningen), SDOL (Luttenberg), De Tukkers (Albergen) en Wijhe ’92 op bezoek. Met name Heeten had als organiserende vereniging last van de zenuwen in de openingswedstrijd van het toernooi. Het C1-team kwam met 6-2 achter tegen SDOL, maar wist via 7-7 kort voor tijd de wedstrijd toch in haar voordeel te beslissen. DSVD – Wijhe ’92 werd 5-4, De Tukkers – Heeten 4-4.

Een spannend toernooi dus. Gaandeweg de avond bleek de Twentse deelname de boventoon te voeren. Heeten kon daar knap achteraan. Maar SDOL (nul punten) en Wijhe ’92 (twee punten) misten de boot. Onderling won Wijhe ’92 met 10-5 van SDOL.

Meer foto's