sv marienheem in een nieuw jasje gestoken

Bij SV Mariënheem is afgelopen zaterdag het kunstgras trapveldje (de Kleine Arena), vanwege verkregen subsidie van de provincie Overijssel, heropend. Het trapveldje werd vorig jaar gerealiseerd dankzij vele vrijwilligers en sponsoring van Jumbo Raalte, Longhorn Wijhe, Formido Raalte en subsidie van de provincie.

Naast de feestelijke heropening werden tevens alle spelers van het eerste elftal, alle leiders en begeleiders en de kaartverkopers van de club in een nieuw jasje gestoken. Door Marcel Kruiper van Kruiper Tweewielers en Tuinmachines werd symbolisch een jas overhandigd aan de aanvoerder van het eerste elftal. Vervolgens werd de eerste leidersjas overhandigd aan de leider van F5, door Gerben te Wierik van GTW Koeriers en Han Schutte van Intersport Schutte.

Als laatste kregen de kaartverkopers een tenue overhandigd, zodat zij elke thuiswedstrijd van het eerste de gasten als een eenheid kunnen ontvangen. In de kantine werd tot slot – onder het genot van een hapje en drankje – de nieuwe kledinglijn gepresenteerd door Han Schutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.