Home / archiefcentraal / station raalte snakt naar fietsenstallingen

station raalte snakt naar fietsenstallingen

Het Raalter stationsplein wordt – zoals bekend – momenteel flink onder handen genomen. Een belangrijke ingreep, want de chaos rond het station lijkt ondertussen alleen maar groter te worden. Reden genoeg voor Robin Willemse om met zijn camera eens een kijkje te nemen.

Bij het station trof hij naast de grote hoeveelheid fietsen tevens een buurtbewoner aan, die zich al geruime tijd ergert aan de fietsenchaos. Hij benoemt onder andere de overlast bij de snackbar, waar de fietsen ‘gewoon’ voor de deur worden gegooid. Overigens wordt de overlast niet alleen door fietsers veroorzaakt, want ook de automobilisten parkeren hun auto’s op de meest vreemde plekken. Om die problemen het hoofd te bieden, worden er momenteel 57 extra parkeerplaatsen gerealiseerd. De uitbreiding van de fietsenstalling staat voor het najaar gepland.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.